Gewrichtsaandoeningen Ontrafeld – 9 Risico-Factoren Die Oorzaak Zijn Van Pijn In De Gewrichten

U hebt waarschijnlijk gehoord het honderd keer, pijn in de gewrichten is slechts de oorzaak van veroudering en niets anders. Dit is een mythe. In feite, gezamenlijke aandoeningen worden veroorzaakt door verschillende factoren die allen leiden tot pijn en stress.

Leeftijd is een grote factor in het gewricht, omdat het kraakbeen dunner wordt als een persoon ouder wordt. De gewrichten worden beschadigd sneller als het oppervlak van het kraakbeen veranderingen van glad tot gekraakt. Toch is dit niet de enige reden voor de pijn en pijn men kan lijden.

Veel aspecten leiden tot gezamenlijke stoornis; hier zijn de meest voorkomende redenen

over-oefening

Ontsteking. Zwelling van gewrichten of artritis als het meer in de volksmond bekend kan constant en recidiverende. De ontsteking veroorzaakt pijn en zwelling te wijten aan kleine stukjes kraakbeen scheuren uit. Een meer voorkomende vorm van artritis is de zogenaamde artrose. Vaak veroorzaakt door de afbraak van het kraakbeen, het richt zich op de heupen, handen, knieën en rug. Hoewel artrose is geclassificeerd als een niet-inflammatoire artritis (geen zwelling), zwelling langzaam verschijnt als de artritis ontwikkelt.

Dieet. Inname van voedsel speelt een grote rol in het leven. Het lichaam heeft voeding voor kracht en energie. Maar niet alle voedingsmiddelen zijn goed voor het lichaam; sommige kunnen ook langzaam afnemen van het lichaam. De voeding die we eten zijn de resultaten van wat er gebeurt met ons lichaam. Het eten van ongezond voedsel kunnen hun tol eisen, tijdig meestal resulteert in de ziekte die veroorzaakt wordt door pijn in de gewrichten.

Het gewicht. Het gewicht is ook een van de redenen voor de pijn die we voelen in onze gewrichten. Obesitas veroorzaakt kleine scheurtjes die breken het kraakbeen. Foto van een kip met een groot gedeelte van de vitamines en teveel aan voedsel, hun voeten zijn zo klein dat ze kunnen niks zelf meer. Hetzelfde geldt voor een persoon, hoe meer gewicht ze dragen, hoe meer het kraakbeen afgebroken. Het lijkt misschien niet op het eerste, maar de effecten plaats in de lange termijn. Het is een bekend feit dat het verliezen van een paar kilo kan de pijn verlichten door ten minste 50 procent voor de meeste vrouwen.

Diabetes. Diabetes verhoogt het risico ‘ s van gewrichtsaandoeningen. Een veelvoorkomend probleem in het hebben van diabetes is Charcot ‘ s gezamenlijk. Voornamelijk invloed zijn op de voeten, ontstaan door schade aan de zenuwen, veroorzaakt door de gezamenlijke verslechtering.

Geen oefening. Gebrek aan lichaamsbeweging is ook een belangrijke factor in de gewrichtsaandoening. Gewrichten, zoals de trommelaar in De Wizard of Oz, moet de olie-of in dit geval voedingsstoffen en oefening. Gevoelige gewrichten die niet genoeg oefening zal leiden tot de omliggende spieren te worden broos. Niet alleen de oefening helpen met het versterken van gewrichten, het onderhoudt van het gewichtsverlies en houdt het lichaam gezond.

Het verlies van spiermassa. Verlies van spiermassa draagt ook bij aan pijn in de gewrichten. Het is logisch om te verliezen wat spiermassa als de tijd verstrijkt. Dit gaat samen met een gebrek aan lichaamsbeweging, de gezamenlijke weekt de stress van het dagelijks leven in plaats van de spieren, wat leidt tot meer schade.

De Stress. Stress als gevolg van over-oefening kan ook leiden tot gezamenlijke stoornis. Als het lichaam wordt overbelast van overmatig sporten, de spieren gespannen ontstane schade aan de gewrichten.

Blessures. Kleine verwondingen dat gebeurde op een jonge leeftijd kan leiden tot pijn in de gewrichten. Toevallige verstuikingen kunnen worden beschadigd verder als een persoon ouder wordt. Zelfs kleine onbekende verwondingen invloed kan zijn op gewrichtsaandoeningen. http://oefencoach.info/

Erfelijkheid. Erfelijkheid kan leiden tot gezamenlijke stoornis omdat uw ouders hebben het doorgegeven aan u. De positie van de botten en de ongelijke montage van de gewrichten kunnen worden abnormale leiden tot stoornissen. Hoewel sommigen slaan deze erfelijke ziekte; degenen die het niet met dit probleem te maken tot ze ouder zijn.

Gezond te blijven en fit blijven zal leiden tot een meer dynamische en gelukkige levensstijl. Dus eten, voldoende lichaamsbeweging en het verzorgen van uw lichaam. Je weet maar nooit, je kan zelfs het overleven van uw kat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *