Mocht U Gebruik Maken Van Aloë Vera Sap Voor Gewichtsverlies?

Als u op zoek bent naar manieren om gewicht te verliezen zonder te sporten, zijn er bepaalde producten die worden vaak aanbevolen. Een van hen is aloë vera sap. Hier is wat goede informatie over of moet u gebruik maken van aloë vera sap om gewicht te verliezen en de redenen waarom het kan werken voor je bij het halen van uw doelstellingen van het gewichtsverlies.

Aloë de magische plant

Aloë is van de familie waarin tulp, lelie, knoflook en ui en het is ook wel Zanzibar aloë, Barbados, Cape, Curaiao, Socotrine, enz. De gebruikte onderdelen zijn de bladeren die worden gebruikt voor de productie van de aloë vera-gel en aloë vera sap. Ze kunnen ook worden gebruikt voor de productie van latex en dat is een zeer krachtig laxeermiddel die wordt zelden gebruikt omdat het zo krachtig is dat het over het algemeen niet aanbevolen te worden ingenomen.

De term aloë is afkomstig van het arabische alloeh wat betekent glanzend en bitter. Gebruik van deze plant voor heling dateert duizenden jaren terug. De oude Egyptische medische schrijven vermeldt bij het gebruik van aloe voor het behandelen van infecties, huidproblemen en als een mild laxeermiddel. Aloë werd gedragen door Arabische handelaren naar Europa en Azië waar hij werd een aanzienlijk deel van de Indiase Ayurvedische geneeskunde.

Sommige van de gemeenschappelijke manieren om het gebruik van aloë vera zijn;

De actuele toepassing van aloë is een top natuurlijke behandeling voor wonden zoals brandwonden, brandwonden, zonnebrand en krassen. De verschillende genezende stoffen in aloë kunnen verminderen de roodheid, zwelling en ontsteking. Zij kunnen ook helpen bij het verlichten van jeuk en pijn. Als u een diepe wonden echter, aloë kan de eigenlijk langzame genezing dus gebruik het alleen voor oppervlakkige wonden.
Aloë kan ook helpen vertragen of voorkomen van infecties die kunnen optreden wanneer de huid is gewond als het kan effectief strijd tegen verschillende bacteriën en schimmels. Het is ook in staat om te stimuleren het immuunsysteem te helpen bij het bestrijden van de infectie.
Aloë kan ook bijdragen aan het verminderen van de hoge niveaus van de bloedsuiker in verband met diabetes.
Acne, huiduitslag (van de poison ivy -, eiken-en sumak) en andere huid problemen effectief kunnen worden behandeld met aloë vera.
Psoriasis is een chronische huidaandoening die veroorzaakt verhoogd, zilveren, rode, jeukende vlekken op de huid kunnen effectief worden behandeld met aloë vera door de lokale toepassing van de gel.
En zo verder en zo voort.

Aloë voor het verlies van het gewicht

aloë vera

Met al deze helende eigenschappen die in de aloë, het was slechts een kwestie van tijd voordat de verbinding tussen aloë en gewichtsverlies werd ontdekt. Terwijl de gel van de aloë plant wordt voornamelijk gebruikt voor lokale toepassing, aloë vera juice die intern wordt gebruikt voor verschillende redenen, waaronder het verlies van het gewicht. De verbinding tussen aloë vera sap en gewichtsverlies omvat het volgende;

Eerste van alles, zijn milde laxerende eigenschappen (niet aloë latex) en ontgiftende eigenschappen helpen duwen het voedsel uit het lichaam en maakt je lichaam minder energie te gebruiken verkregen van eten, omdat het is uitgeschakeld sneller. Deze snelle verwijdering van afvalstoffen en de preventie van afvalstoffen ophopen in de dikke darm kunnen helpen om te voorkomen dat potentiële gewichtstoename.

De verbinding tussen aloë vera sap en gewichtsverlies ook betrekking heeft op de bloedsuikerspiegel management, dat niet alleen helpt met diabetes management, maar ook het gewicht management. Aloë vera ‘ s tot een minimum kunnen beperken en beheren van de niveaus van de bloedsuiker helpt te voorkomen dat er teveel glucose wordt opgeslagen als vet en in plaats daarvan langzaam overgebracht naar de cellen in het lichaam waar het nodig is voor energie. Door te helpen bij het handhaven van het niveau van de bloedsuiker, je voelt je voller voor een langere periode ook die voorkomt overmatig eten en gewichtstoename.

De vele B-vitaminen die in aloë zijn belangrijk bij het gebruik van aloë vera sap voor gewichtsverlies omdat ze kunnen helpen bij de ondersteuning van uw metabolisme in aanvulling op het helpen met onderdrukking van de eetlust en het voorkomen van vet-opslag zoals hierboven besproken.

Een andere manier die aloë vera sap voor gewichtsverlies effectief is vanwege de vele voedingsstoffen die de aloë bevat. Veel mensen eten omdat van de lege calorieën die zijn opgenomen in het voedsel dat ze vaak eten waardoor ze sneller honger. Met aloë, je voelt je voller voor een langere periode als gevolg van de verschillende vitaminen en mineralen die het bevat aloë geeft je lichaam de voedingsstoffen die het nodig heeft die helpt bij het voorkomen van hongergevoel. Wanneer u niet te veel te eten, gewichtstoename wordt voorkomen en u zult gewicht verliezen.
Dit zijn slechts een paar manieren die aloë vera sap en gewichtsverlies zijn aangesloten. Je moet zeker gebruik van aloë vera sap voor gewichtsverlies vooral als u op zoek bent naar effectieve manieren om gewicht te verliezen zonder te sporten, maar het kan tevens helpen bij het verbeteren van de resultaten krijgt u als u toevoegen oefening om uw gewicht verlies regime.

Het gebruik van aloë vera sap voor gewichtsverlies

Commerciële aloë voorbereidingen zijn beschikbaar in veel van de gezondheid van voedsel winkels, maar zorg er wel voor dat ze 100 procent biologisch. U kunt uw eigen aloë vera sap van het aloë gel verkregen door het snijden van een aloë-blad en het scheppen van de gel. Er zijn verschillende recepten voor het maken van de juice die kan worden verkregen online.

Altijd aloë in de koelkast na het openen of het snijden van het blad, omdat het bederft snel. Commerciële preparaten dienen niet te worden bewaard voor meer dan 30 dagen in de koelkast na opening.

Sommige van de manieren waarop u kunt gebruik maken van aloë vera sap voor gewichtsverlies omvatten, maar zijn niet beperkt tot de volgende;

Drink een half glas van aloë vera sap een dagelijks en een eetlepel of twee keer 15 minuten voor een maaltijd. De smaak is niet onaangenaam, zodat u niet nodig om het te mengen met iets anders.
U kunt de mix een half glas aloë vera sap met een andere fruit-of groentesap als u nodig hebt om het makkelijker te maken om te consumeren.
U kunt het toevoegen van een beetje honing of citroensap toe om de smaak te verbeteren.
Voeg het sap of de gel op uw ochtend smoothie of groene sap.
Drinken van het sap van de aloë plant eerste ding in de ochtend te helpen ontgiften en reinigen van uw lichaam die ook helpt om kick start uw stofwisseling, zodat het kan beginnen met het verbranden van calorieën. Het drinken van een eetlepel of twee later in de dag voor een maaltijd of zoals een pre-workout is het ook voordelig.

Veiligheidsmaatregelen

Aloë vera is over het algemeen veilig voor gebruik door iedereen, maar sommige mensen kunnen allergisch zijn voor aloë. Als aloë zorgt voor een allergische reactie of andere onverwachte bijwerkingen, stoppen met het gebruik van of het verminderen van de dosering.

Aloë vera heeft ook een mild laxerend en is fijn, maar zorg ervoor dat u voorkomen dat aloë latex die is gemaakt van speciale cellen in het blad van de binnenste huid. Aloë latex zoals eerder vermeld is een zeer krachtig laxeermiddel dat niet moet worden behandeld licht of helemaal niet.  http://oefencoach.info/

Deze plant is gemakkelijk te bereiken, want het maakt de perfecte huis plant die weinig water en niet veel andere zorg om te gedijen. Alles wat je nodig zou hebben is gesneden uit een blad, schep uit de gel en gebruik in je smoothies of groene sappen. Of u kunt kopen aloë sap of gel uit diverse reformwinkels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *